Fasolka Szparagowa Na Dwa Sposoby
Fasolka szparagowa na dwa sposoby to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, fasola, skórka pomarańczowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Jak zrobić czarną fasolę-dwa sposoby, oraz 2 sposoby jedzenia fasoli Fava dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz estragon, rozmaryn, skórkę cytrynową i skórkę pomarańczową. Gremolatę doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni, gotować czosnek w maśle na umiarkowanie wysokim ogniu, aż tylko pachnące, o 1 minutę.
Dodać fasolę, wrzucić do herbu i gotować przez 2 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, przykryć szczelnie i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż fasola będzie chrupiąca-miękka, o 3 protokół.
Zdejmij pokrywkę i gotuj, rzucając od czasu do czasu, aż bulion prawie odparuje, a fasola będzie miękka, o 4 minuty dłużej. Dla Dzieci
Połowę fasoli przełożyć do miski i doprawić solą i pieprzem. Dla Dorosłych
Dodaj gremolata do fasoli na patelni i wrzucić, aż pachnące. Wymieszaj soki pomarańczowe i cytrynowe i przenieś zieloną fasolkę do miski.