Fasolka szparagowa-migdałowo-bekonowa

Fasolka szparagowa-migdałowo-bekonowa
Bekonowo-Migdałowa Fasolka szparagowa to dodatek na 6 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla diety przepis zawiera 166 kalorii, 6 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką migdały, brązowy cukier, fasolkę szparagową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 24%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Fasolka szparagowa z migdałów, Fasola szparagowa z migdałów i Fasola szparagowa Pretty Almond.

Instrukcje

1
Fasolę włóż do dużego rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 łyżek Prawdziwych Kawałków Bekonu4 Do 5 łyżek Prawdziwych Kawałków Bekonu
2-1/4 łyżeczki Sosu Sojowego2-1/4 łyżeczki Sosu Sojowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W międzyczasie rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszaj brązowy cukier, sos sojowy i sos Worcestershire. Gotuj przez 1 minutę lub do momentu rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Odcedź fasolę; dodać na patelnię. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do momentu podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Posypać boczkiem i migdałami; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Podawać łyżką cedzakową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn