Fasolka Po Bretońsku

Fasolka Po Bretońsku
Cowboy Fasolka po bretońsku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,25 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 15g tłuszczu i w sumie 450 kalorii. Mieszanka wieprzowiny i fasoli, cebuli, granatowej fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 41%. Fasolka Po Bretońsku, Wolnowar Steakhouse Cowboy Fasolka Po Bretońsku, oraz Fasola Kowbojska są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodaj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Przenieś do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec bez przykrycia w 350° przez 50-60 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn