Fasolka pieczona Belle
Fasolka po pieczeniu Belle to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 5 porcjami. Ta przystawka ma 485 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka cukru, ketchupu, musztardy w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto krówkowe Anny Belle, Gruszki Belle Helene, oraz Poire Belle Helene.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Gotować kiełbasę i cebulę na patelni, aż kiełbasa jest rumiane.
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
Dodaj do rumianej kiełbasy: fasola pieczona z wieprzowiną, musztarda w proszku, brązowy cukier, cukier biały, ketchup, sos barbeque i sos Worcestershire; dobrze wymieszać.
Wlać do naczynia żaroodpornego i piec 40 do 50 minut.