Fasola szparagowa z pokruszonymi orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z kruszonymi orzechami włoskimi spróbować. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, fasolę, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Indonezyjski Tempeh Z Fasolką Szparagową I Kruszone Orzeszki Ziemne, Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi, oraz Fasolka Szparagowa Z Orzechami Włoskimi.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużym rondlu z wrzącą wodą; gotować 5 minut.
Masło rozgrzać w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać orzechy włoskie; smażyć przez 1 minutę, stale mieszając.
Dodać fasolę, sól i gałkę muszkatołową; gotować przez 1 minutę.