Fasola szparagowa z pokruszonymi orzechami włoskimi

Fasola szparagowa z pokruszonymi orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z kruszonymi orzechami włoskimi spróbować. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, fasolę, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Indonezyjski Tempeh Z Fasolką Szparagową I Kruszone Orzeszki Ziemne, Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi, oraz Fasolka Szparagowa Z Orzechami Włoskimi.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w dużym rondlu z wrzącą wodą; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Drenaż.
3
Masło rozgrzać w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać orzechy włoskie; smażyć przez 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
5
Dodać fasolę, sól i gałkę muszkatołową; gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn