Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą
Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, masło, szalotka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fasolka Szparagowa, Cukinia I Mięta Pełnoziarnista Penne, Kapusta Kędzierzawa Smażona Z Musztardą Pełnoziarnistą, oraz Musztarda Zielona Fasola.
Instrukcje
Przynieś dużą patelnię wody do wrzenia, a następnie upuść zieloną fasolkę i gotuj przez 4-5 minut, aż będą tylko ugotowane, ale nadal jasnozielone iz lekkim chrupnięciem.
Podczas gotowania fasoli, rozgrzać masło w dużej płytkiej patelni i zmiękczyć szalotkę.
Dodać musztardę i crme frache, i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, aby połączyć.
Dodać odsączoną fasolę i sok z cytryny, mieszać aż do równomiernego pokrycia, następnie podawać od razu.