Fasola szparagowa w sosie musztardowym

Fasola szparagowa w sosie musztardowym
Zielona fasola w sosie musztardowym może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 156 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, sos worcestershire, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem z musztardy, Musztarda Zielona Fasola, oraz Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trzymaj fasolę w cieple. Masło rozpuścić na umiarkowanym ogniu i wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
2
Dodaj płyn do filiżanki i podgrzewaj, stale mieszając, aż zgęstnieje.
3
Wymieszać w pozostałych składnikach i ciepła, mieszając, 2-3 minut do mieszania smaków.
4
Polać fasolę sosem, lekko wymieszać i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawSos
Magazyn