Fasola szparagowa i kapusta 'Scandia'

Fasola szparagowa i kapusta 'Scandia'
Fasola szparagowa i kapusta "Scandia" to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 34 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kostki bulionowej, koperek, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kapusta na ciepło z zieloną fasolką, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn