Fasola szparagowa i czerwona papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać zielone fasolki i czerwonej papryki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, musztardę miodową, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z papryką, Fasolka szparagowa z czerwoną papryką, oraz Świeża Papryka I Fasola Szparagowa.
Instrukcje
W 1 1/2-quart rondel, umieścić fasolę w 1 cala wody.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować odkryte 5 minut. Przykryć i gotować od 5 do 10 minut dłużej lub aż fasola będzie chrupiąca-delikatna; odcedzić.
Wymieszaj paprykę i musztardę miodową z fasolą.