Fasola Szparagowa Garlicky

Fasola Szparagowa Garlicky
Garlicky zielona fasola wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 43 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Fasola Szparagowa Garlicky, Fasola Szparagowa Garlicky, oraz Fasola Szparagowa Garlicky dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej wodzie 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FasolaFasola
3
Roztopić masło w małej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać fasolę, sól, pieprz, i czosnek; gotować 2 protokół lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn