Fasola słodko-kwaśna
Słodko-kwaśna fasola może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ocet winny, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 38%. Spróbuj Sweet N Sour Beans, Słodko-kwaśna fasolka szparagowa, oraz Fasola szparagowa słodko-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić. Rezerwa 2 łyżki tłuszczu boczku.
Na patelni dodać cebulę do tłuszczu i podsmażyć, aż będzie miękka. Wymieszaj czosnek w proszku, suchą musztardę, ocet winny i brązowy cukier. Dusić 20 minut.
W dużym garnku lub powolnej kuchence połączyć boczek i mieszankę cebuli z fasolą, Lima beans, fasola Maślana, i fasola po bretońsku.
Wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 70 minut.