Fasola Po Kolumbijsku

Fasola Po Kolumbijsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli w stylu kolumbijskim. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 33 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, SOS sofrito bazy, babki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Fasola i ryż po kolumbijsku, Frijoles Rojos Colombianos (Czerwona Fasola Po Kolumbijsku), oraz Colombian-style Cottage Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę dobrze umyć; umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
3
Odstawić na noc.
4
Fasolę odsączyć; wrócić do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
6
Połączyć boczek, sofrito i plantany na średniej patelni; gotować na średnim ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
7
Dodać do fasoli w rondlu; dusić dodatkowe 30 min., dodając więcej wody w razie potrzeby. (Fasola powinna być soupy, gdy podawane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn