Fasola Po Kolumbijsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli w stylu kolumbijskim. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 33 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, SOS sofrito bazy, babki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Fasola i ryż po kolumbijsku, Frijoles Rojos Colombianos (Czerwona Fasola Po Kolumbijsku), oraz Colombian-style Cottage Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę dobrze umyć; umieścić w dużym rondlu.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o 2 cale.
Fasolę odsączyć; wrócić do rondla.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Połączyć boczek, sofrito i plantany na średniej patelni; gotować na średnim ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać do fasoli w rondlu; dusić dodatkowe 30 min., dodając więcej wody w razie potrzeby. (Fasola powinna być soupy, gdy podawane.)