Fasola Po Kolumbijsku

Fasola Po Kolumbijsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli w stylu kolumbijskim. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 33 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, SOS sofrito bazy, babki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Fasola i ryż po kolumbijsku, Frijoles Rojos Colombianos (Czerwona Fasola Po Kolumbijsku), oraz Colombian-style Cottage Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę dobrze umyć; umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3
Odstawić na noc.
4
Fasolę odsączyć; wrócić do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć fasolę o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
6
Połączyć boczek, sofrito i plantany na średniej patelni; gotować na średnim ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać do fasoli w rondlu; dusić dodatkowe 30 min., dodając więcej wody w razie potrzeby. (Fasola powinna być soupy, gdy podawane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn