Fasola i ryż mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka chiles, mielona wołowina, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola), Fasola Francuska ryż, zdrowa fasola Francuska ryż z siemieniem lnianym, oraz Ryż i czarna fasola (kuchenka Do Gotowania ryżu).
Instrukcje
1
Doprowadzić ryż i 3 szklanki wody do wrzenia w garnku. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Umieść mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Spuścić smar.
4
Wymieszać w cebuli, refried fasoli, i zielone chiles. Wymieszać w wodzie, musztarda, sos sojowy, sos Worcestershire, i ostry sos. Doprawić kminkiem, przyprawioną solą i solą. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj 25 minut, często mieszając.