Fasola i kukurydza

Fasola i kukurydza
Fasola i kukurydza to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 4 porcjami. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 10g tłuszczu i w sumie 264 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis od Allrecipes wymaga fasoli, mielonego pieprzu, cebuli i papryki. Działa dobrze jako dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 66%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Prażona Fasola, Kielbasan i fasola, oraz Fasola i ryż.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę na patelni na średnim ogniu i gotuj czosnek i cebulę, aż cebula będzie miękka. Dodaj zieloną paprykę i gotuj do miękkości, ale jędrności. Dopraw kminkiem, musztardą, pieprzem cayenne, solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszaj fasolę z płynem i kukurydzę z płynem na patelni. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego i kontynuować gotowanie 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawaj natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn