Fasola Flageolet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli Flageolet. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.83 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, gałązki tymianku, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola Francuska Flageolet, Fasola Flageolet z rozmarynem i tymiankiem, oraz Fasola Flageolet I Sałatka Frisee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddziel rdzenie, skórki i nasiona od miąższu pomidorów. Posiekać, wymieszać z solą i przenieść do chinois umieszczonego nad miską. Pozostawić na 30 minut i zarezerwować sok. Grubo posiekać miąższ pomidora i rezerwy.
Rozgrzać oliwę w garnku. Pocić czosnek i cebulę na średnim ogniu do miękkości, przez około 10 minut. Wymieszać kolendrę, anyż i ziele angielskie.
Dodaj sos Tabasco, sos Worcestershire, ketchup pomidorowy, czerwone Wino, i gałązki tymianku wraz z sokiem z pomidorów i miąższu pomidora. Gotować przez 2 godziny na małym ogniu, tak, że kompot jest lekko bulgotanie.Obróć ogień na wysoki i gotuj kompot przez kolejne 5 minut, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Przenieść do plastikowych pojemników i przechowywać w lodówce.
Gdy jest zimno, usuń nadmiar oleju z góry.