Przepisów śródziemnomorskich nigdy za wiele, więc wypróbuj fasolę Cannellini i włoską kiełbasę. Ten przepis jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 64 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 12 g białka i 10 g tłuszczu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. 2 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Jeśli masz pod ręką wodę, bulion z kurczaka, pomidor roma i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 77% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Fasola Cannellini z grillowaną włoską kiełbasą, Farfalle z kiełbasą, fasolą Cannellini i jarmużem oraz Zupa z jarmużu i kiełbasy z fasolą Cannellini są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Do dużej miski wsyp fasolę, dodaj wodę do poziomu 3 cali nad fasolą i mocz przez 6 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Romski, Wydrążony I Przekrojony Na Pół
2 Opakowania (po 19 Uncji) łagodnych Włoskich Kiełbasek Johnsonville®
Umieść fasolę w garnku do zupy lub w holenderskim piekarniku; dodaj 7 szklanek wody, 5 liści szałwii i pomidora. Doprowadzić do wrzenia; zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 1-1/2 do 2 godzin lub do momentu, aż fasola będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Twój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
4
Odcedź i zachowaj fasolę; wyrzucić płyn, szałwię i pomidory. W dużym rondlu rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1/2 Gałązki Rozmarynu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodać czosnek, pozostałą szałwię, cebulę, marchewkę, seler, płatki czerwonej papryki i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/2 Gałązki Rozmarynu
6
Dodać fasolę, rozgniecione pomidory, bulion, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
7
Przykryj, zmniejsz ogień do małego, kontynuuj gotowanie przez 15-20 minut.
8
W międzyczasie na dużej patelni przygotuj kiełbaski zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
9
Odpływ.
10
Pokrój kiełbaski na trzy części. Tuż przed podaniem delikatnie wymieszaj serek mascarpone z fasolą. Przygotowaną fasolę przełóż do osobnych misek i połóż na nich kawałki kiełbasy.