Farsz Z Puree Ziemniaczanego
Farsz z puree ziemniaczanego może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 10 porcji z 907 kalorii, 83g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Za $2.01 za porcję, ten przepis okładki 46% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, riced ziemniaki, sól, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Chrupiące Puree Ziemniaczane I Farsz Paszteciki, Puree Ziemniaczane I Farsz Paszteciki / Resztki Dziękczynienia, oraz Indyk farsz pieczeń i tłuczone ziemniaki z ziołami.
Instrukcje
W misce połącz ziemniaki i okruchy; odstawić. Na patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości; Dodaj do mieszanki ziemniaczanej. Dodaj substytut jajka, przyprawę do drobiu, sól i pieprz.
Tuż przed pieczeniem nadziewaj indyka. Szpikulec i przymocuj otwory. Zwiąż podudzia razem.
Umieść piersią do góry na ruszcie na brytfannie. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 3 do 3-3/4 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 180° dla indyka i 165° Dla farszu.