Farsz z porów, pieczarek i boczku z estragonem

Farsz z porów, pieczarek i boczku z estragonem
Farsz z pora, pieczarek i boczku z estragonem to bezmleczne przystawka. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej soli, jajka, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony kurczak z porem, estragonem i farszem z koziego sera, Farsz Grzybowo-porowy, oraz Farsz Grzybowo-Porowy dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Magazyn