Farsz Z Kiełbasą Koper Włoski

Farsz Z Kiełbasą Koper Włoski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu z kiełbasy kopru włoskiego. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pakowanego chleba kukurydzianego farszu, Cebulki kopru włoskiego, średnio duże cebule i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz Do Kiełbas Z Kopru Włoskiego, Farsz Z Kiełbasą Koper Włoski, oraz Farsz z kiełbasą i koprem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-do 12-calowej ciężkiej patelni gotować kiełbasę na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając i rozbijając grudki widelcem, aż nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Kiełbasę przełożyć łyżką szczelinową do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać masło do tłuszczu pozostałego na patelni i gotować cebulę, posiekany koper włoski, nasiona kopru włoskiego, i sól do smaku na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż koper włoski zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
MasłoMasło
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj apéritif, tymianek i estragon i gotuj, mieszając, aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
TymianekTymianek
5
Dodaj mieszaninę do kiełbasy z chlebem kukurydzianym lub pakowanym farszem i wrzuć, aby dobrze połączyć. Farsz doprawić solą i pieprzem i całkowicie ostudzić. Farsz można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. (Aby zapobiec rozwojowi bakterii nie wypychaj Jam indyka przed siebie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
FarszFarsz
KiełbasaKiełbasa
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn