Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj farszu z kiełbasy kopru włoskiego. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pakowanego chleba kukurydzianego farszu, Cebulki kopru włoskiego, średnio duże cebule i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz Do Kiełbas Z Kopru Włoskiego, Farsz Z Kiełbasą Koper Włoski, oraz Farsz z kiełbasą i koprem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 10-do 12-calowej ciężkiej patelni gotować kiełbasę na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając i rozbijając grudki widelcem, aż nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Kiełbasę przełożyć łyżką szczelinową do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać masło do tłuszczu pozostałego na patelni i gotować cebulę, posiekany koper włoski, nasiona kopru włoskiego, i sól do smaku na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż koper włoski zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Masło
Koper Włoski
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj apéritif, tymianek i estragon i gotuj, mieszając, aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon
Tymianek
5
Dodaj mieszaninę do kiełbasy z chlebem kukurydzianym lub pakowanym farszem i wrzuć, aby dobrze połączyć. Farsz doprawić solą i pieprzem i całkowicie ostudzić. Farsz można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. (Aby zapobiec rozwojowi bakterii nie wypychaj Jam indyka przed siebie.)