Farsz z kasztanów, porów i jabłek
Kasztan, Por i farsz jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz kostki chleba, tymianek, pory i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Farsz z kasztanów, żurawin i pora, Pieczona Gęś Z Farszem Kasztanowo-Porowym, oraz Farsz kasztanowo-jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z regałami w górnej i dolnej części.
Pieczemy kostki chleba na dużej 4-stronnej blasze w górnej trzeciej części piekarnika, aż lekko wyschną, około 15 minut. (Alternatywnie, pozostawić do wyschnięcia w temperaturze pokojowej 8 do 24 godzin.)
Zwiększyć temperaturę pieca do 232°.
W międzyczasie umyć pory.
Roztopić masło w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, następnie gotować pory i seler, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodaj tymianek, jabłka, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotuj, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą po prostu miękkie, około 5 minut.
Przełożyć do miski i wymieszać z chlebem, kasztanami, śmietaną, pietruszką, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Rozłóż w płytkim naczyniu do pieczenia 2 1/2 do 3 kwarty.
Piec, Odkryte, w dolnej trzeciej części piekarnika, aż nagrzewa się i top jest złoty, o 30 protokół.
Farsz można złożyć (ale nie Piec) 1 dzień wcześniej i schłodzić (przykryć raz ostygnie). Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.