Farsz z Chorizo i zielonymi oliwkami
Chorizo i zielony oliwkowy farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 670 kalorii, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Queso Fundido con Chorizo Verde y Rajas (ser topiony z Zielonym chorizo i paskami pieczonego pieprzu), Zielone oliwkowe Gnocchi z sosem z zielonych oliwek, oraz Farsz Kukurydziany Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 135°. Ułóż kostki chleba na blasze i piecz do całkowitego wyschnięcia, około 45 minut, a następnie przenieś do dużej miski. Zwiększyć temperaturę pieca do350.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać masło i chorizo, i gotować, aż kiełbasa jest chrupiące i tłuszczu jest czerwonawo / pomarańczowy. Wmieszaj paprykę, rozmaryn i cebulę, a następnie gotuj, aż cebula stanie się przezroczysta. Wymieszać z czosnkiem i oliwkami i gotować przez minutę, aż pachną.
Dodaj bulion i szafran. Wymieszać do połączenia, a następnie doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Niech gotować przez pięć minut na wolnym ogniu dla smaków do stopienia.
W razie potrzeby dodać sól i cukier.
Wlać mieszankę bulionu na kostki chleba w misce i wrzucić łopatką, aż dobrze połączone.
Przenieść mieszaninę do naczynia do pieczenia 9 na 13, lekko rozprowadzając równomiernie; nie pakować.
Piec przez 30 minut lub do góry jest dobrze rumiane, ale centrum jest nadal wilgotne.