Farsz ryżowy z dzikimi grzybami

Farsz ryżowy z dzikimi grzybami
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Farsz z dzikiego ryżu z grzybami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz masło, pietruszkę, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, Indyk z dzikim ryżem i farszem wiśniowym, oraz Farsz Z Dzikiego Ryżu.

Instrukcje

1
Roztopić 4 łyżki masła w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę; smażyć aż bardzo miękkie i karmelizowane, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Cebulę przełożyć do dużej miski. Roztopić pozostałe 4 łyżki masła w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
4
Dodać grzyby i 1 łyżka tymianku; smażyć, aż grzyby będą Ciemnobrązowe, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TymianekTymianek
5
Dodaj do miski z cebulą. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Przynieś bulion, 1 łyżkę tymianku i 2 łyżeczki szałwii do zagotowania w ciężkim dużym głębokim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wymieszać z dzikim ryżem; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
8
Wymieszać z białym ryżem; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż cały ryż będzie miękki i prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, o 18 minut dłużej. Wymieszaj karmelizowaną cebulę i grzyby, pozostając 1 łyżką tymianku i 1 łyżeczką szałwii. W razie potrzeby wymieszać z gruszkami. Przykryć i dusić 5 minut, często mieszając. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać 3/4 szklanki natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Sól I PieprzSól I Pieprz
RyżRyż
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
GruszkaGruszka
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
1
Luźno wypełnić karkówkę i główne ubytki indyka farszem. Obfite danie do pieczenia masła. Łyżka pozostałego farszu do przygotowanego naczynia. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Piec farsz w naczyniu wzdłuż boku indyka do ogrzania przez, o 25 protokół. Odkryj farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Piec, aż wierzch farszu będzie lekko chrupiący i złoty, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia, w zależności od przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Przełożyć farsz na przygotowane danie. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec do ogrzania przez, o 40 protokół. Odkryć i piec, aż top jest lekko chrupiące i złoty, o 20 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pozostałą 1/4 szklanki posiekanej natki włoskiej posypać farszem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
FarszFarsz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn