Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać ryby farsz Piec spróbować. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 30 i kosztuje 78 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, filety rybne, zioła przyprawione farszu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Filety rybne z farszem, Pomidory z marokańskim farszem rybnym, oraz Pieczenie klopsów i farszu.
Instrukcje
1
Podgrzać wodę, 2 łyżkibutter, marchew i pieprz w rondlu 3-quart na średnim ogniu do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć rondel z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Dodać farsz i lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4
Łyżka farszu w poprzek środka 3-quart płytkie naczynie do pieczenia. Ułóż rybę z każdej strony farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Podgrzać pozostałe masło w 8-calowej patelni na średnim ogniu, aż się stopi.Wymieszaj sok thelemon i natkę pietruszki. Łyżka mieszanka masła nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec w 204°. przez 15 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
*W przypadku farszu moister zwiększyć wodę do 1 1/2 szklanki.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.