Farsz Rybny Piec
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać ryby farsz Piec spróbować. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 30 i kosztuje 78 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, filety rybne, zioła przyprawione farszu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Filety rybne z farszem, Pomidory z marokańskim farszem rybnym, oraz Pieczenie klopsów i farszu.
Instrukcje
Podgrzać wodę, 2 łyżkibutter, marchew i pieprz w rondlu 3-quart na średnim ogniu do wrzenia.
Dodać farsz i lekko wymieszać.
Łyżka farszu w poprzek środka 3-quart płytkie naczynie do pieczenia. Ułóż rybę z każdej strony farszu.
Podgrzać pozostałe masło w 8-calowej patelni na średnim ogniu, aż się stopi.Wymieszaj sok thelemon i natkę pietruszki. Łyżka mieszanka masła nad rybą.
Piec w 204°. przez 15 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
*W przypadku farszu moister zwiększyć wodę do 1 1/2 szklanki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.