Farsz pigwowo-orzechowy
Farsz pigwowo-orzechowy to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 114 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz orzechy laskowe, pigwę, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farsz morelowo-orzechowy, Strudle z pigwy jabłkowej z syropem z pigwy, oraz Farsz Z Gruszek, Prosciutto I Orzechów Laskowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na blasze ułożyć orzechy laskowe.
Orzechy piec w temperaturze 350 przez 15 minut, mieszając raz. Obróć orzechy na ręcznik.
Zwiń ręcznik; zetrzyj Skórki. Grubo posiekać orzechy i odstawić.
Umieść patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać pigwę i posypać cukrem. Gotować 15 minut, często mieszając lub aż bardzo brązowy. Wymieszać 1/2 szklanki bulionu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż pigwa jest miękka i ciecz prawie odparowuje.
Dodaj paprykę, cebulę, przyprawę do drobiu i czosnek; gotować dodatkowe 3 minuty.
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać 1/4 szklanki bulionu, kostki chleba, orzechy laskowe, sól i pieprz. Łyżkę mieszaniny pigwy do 1-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Przykryć i piec w 350 przez 30 minut.