Farsz pieczony z kiełbasą i żurawiną
Kiełbasa i żurawina pieczone farsz może być tylko przystawka szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, bulk pikantny kiełbasa wieprzowa, żurawina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz kiełbasowo-żurawinowy, Farsz z żurawiną i kiełbasą, oraz Farsz z kiełbasą i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowe szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Umieść kostki chleba w naczyniu do pieczenia.
W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę, seler i cebula na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy i warzywa są miękkie; odcedzić.
Do naczynia do pieczenia dodać mieszankę kiełbasy, szałwii i żurawiny; lekko wymieszać z kostkami chleba. W średniej misce, beat bulion, mleko i jajka widelcem lub wire trzepaczką do dobrze wymieszane; wlać na chleb i delikatnie wymieszać moczyć wszystkie kostki chleba w mieszaninie mleka. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 12 godzin.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub aż nóż włożony w centrum wychodzi czysty i top jest złoty brąz.