Farsz na patelni Bundt

Farsz na patelni Bundt
Farsz w patelni Bundt może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz masło, płatki pieprzu, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pan Haggerty, Pan Bagnat, oraz Jedna Meksykańska Komosa Ryżowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do farszu: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Dodać masło do dużej patelni saute i pozostawić do stopienia na średnim ogniu. Po stopieniu dodać cebulę, marchew i seler. Doprawić solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki i wymieszać do połączenia. Pozostawić warzywa do saute aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać kiełbasę, posypać ponownie solą i pieprzem i rozbić kiełbasę drewnianą łyżką, podczas gdy brązowieje, 7 do 10 protokół. Gdy kiełbasa jest gotowane przez, wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
5
Podczas gotowania kiełbasy przygotuj farsz kuchenny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wyłączyć ogień i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
6
Spryskaj patelnię bundt sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
7
Dodaj farsz do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Dodać smażone warzywa i lekko ubitych jaj do farszu i wrzucić do połączenia. Równomiernie wlać farsz do przygotowanej patelni i docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Piec, aż zbrązowieje na górze, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
10
Wyjąć z piekarnika i odstawić na krótko do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Dodać ziemniaki do garnka i przykryć wodą. Doprawić solą i podgrzać do wysokiej temperatury. Gdy ziemniaki dojść do wrzenia, gotować do przetargu widelec, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Odcedzić i przekazać ziemniaki przez ricer ziemniaki do miski. Wymieszać część rozgrzanej śmietany, aż konsystencja będzie gęsta, kremowa i wylewana, dodając śmietanę w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Do rondla dodaj żurawinę, cukier, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy. Włączyć ogień na średni i gotować, aż żurawina pęknie i sos zgęstnieje, o 20 protokół. Doprawić solą, zdjąć z ognia, odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Podawać: poluzować farsz z boków patelni nożem do masła. Na górze patelni z podstawką na ciasto i Odwróć, aby odwrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zdejmij patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Udekoruj kremowymi puree ziemniaczanym, sosem żurawinowym, smażoną cebulą i szczypiorkiem. Plaster, talerz i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Smażona CebulaSmażona Cebula
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala2Spód: okruszki z herbatników graham3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew mielonamarchew mielona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler mielonyseler mielony121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychRosół z kurczaka, w razie potrzeby na farsz wskazówkiRosół z kurczaka, w razie potrzeby na farsz wskazówki121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPosiekany szczypiorek, do dekoracjiPosiekany szczypiorek, do dekoracji227papryka habaneropaczka mrożona żurawina, rozmrożonapaczka mrożona żurawina, rozmrożona3jajka, lekko ubite z solą i pieprzemjajka, lekko ubite z solą i pieprzem121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSmażona cebula, do dekoracjiSmażona cebula, do dekoracji121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPrzygotowany sos do serwowaniaPrzygotowany sos do serwowania7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrem ciężki, podgrzewanykrem ciężki, podgrzewany121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszernaSól koszerna121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz1pomarańcz, Skórka i sokpomarańcz, Skórka i sok121 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz1szczyptaSzczypta płatków czerwonej paprykiSzczypta płatków czerwonej papryki4ziemniaki russet, obrane i pokrojone w kostkęziemniaki russet, obrane i pokrojone w kostkę680papryka habanerokiełbasa luźnakiełbasa luźna510papryka habaneropudełka piec top farszpudełka piec top farsz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemielona żółta cebulamielona żółta cebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn