Farsz Do Krakersów Z Mleka
Farsz do krakersów z mleka może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 10 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, krakersy mleczne, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Farsz Do Krakersów, RITZ® Cracker farsz, oraz Czekolada mleko z orzechów laskowych i miód cynamon mleko nerkowca / Beyond migdały.
Instrukcje
W maszynce zmiel krakersy mleczne na okruchy.
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, zastrzegając płyn i wymieszać do miski z okruchami krakersa.
W średnim rondlu na średnim ogniu powoli gotuj i mieszaj cebulę i seler w 3 łyżkach zastrzeżonego płynu kiełbasowego do miękkości.
Wymieszać cebulę i seler do okruchów krakersa i mieszanki kiełbasy.
Wymieszać przyprawy do drobiu, sól, pieprz, jajka i mleko. Schłodzić w lodówce około 1 godziny przed nadzieniem indyka.