Farsz do kiełbasy, żurawiny i chleba kukurydzianego

Farsz do kiełbasy, żurawiny i chleba kukurydzianego
Kiełbasa, Żurawina, i chleb kukurydziany farsz może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 73 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz nieuszkodzoną żurawinę, cukier, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Farsz do kiełbasy, żurawiny i chleba kukurydzianego, Farsz Do Kiełbas Z Chleba Kukurydzianego, oraz Farsz do chleba kukurydzianego i kiełbasy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325° F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pokroić chleb kukurydziany w kostkę 1/2 cala i w 2 dużych płytkich patelni do pieczenia piec w środku piekarnika, aż tylko suche, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Przenieś chleb kukurydziany z 1 patelni do dużej miski i na patelni grzanki pekan w piekarniku, aż wnętrze będzie złote, 10 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Połówki porów wzdłuż, a następnie pokroić w poprzek na kawałki 1/2 cala. W misce z zimną wodą dobrze umyj pory i wyciągnij z wody na sito, aby spuścić. Posiekaj seler. W 12-calowej patelni gotować pory i seler na maśle z solą i pieprzem do smaku na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż pory będą miękkie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Usunąć kiełbasę z osłonek i rozbić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
6
Dodać kiełbasę do mieszaniny pora i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut, lub aż kiełbasa jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
7
W małym ciężkim rondlu ugotuj żurawinę z cukrem na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, 5 minut lub aż niektóre zaczną pękać. Posiekaj natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Do miski chleba kukurydzianego dodaj pozostałe kostki chleba kukurydzianego, pekany, mieszankę kiełbas, żurawinę,pietruszkę, bulion, sól i pieprz do smaku i wymieszać. Fajny farsz. Farsz można przygotować do tego punktu 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić farsz do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Każdy zamrożony drób przeznaczony do farszu powinien być całkowicie rozmrożony, a sam farsz doprowadzony do temperatury pokojowej przed włożeniem do indyka. Nie wypychaj swojego ptaka w noc przed gotowaniem; taki pozornie oszczędzający czas może mieć niebezpieczne rezultaty. Zamiast tego najlepiej jest luźno wypełnić szyję ptaka i jamę ciała bezpośrednio przed pieczeniem. I Zawsze używaj mięsa lub termometru natychmiastowego odczytu: mięso odbywa się, gdy temperatura najgrubszej części uda (uważaj, aby nie dotknąć kości) osiągnie 82°.; farsz pieczony wewnątrz ptaka odbywa się w temperaturze 160°-165°F. po upieczeniu pozostaw swój nadziewany drób 15 do 20 minut, co daje podwójną gwarancję, że osiągnięto wymagane temperatury dla bezpieczeństwa żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1
W płytkim naczyniu do pieczenia upiec farsz w rozgrzanej temperaturze 325° F. Piec 1 godzinę (na wilgotny farsz, piec cały czas pod przykryciem; na mniej wilgotny farsz z lekko chrupiącym wierzchem, odsłoń w połowie czasu pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn