Farsz do chleba i selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chleba i farszu selerowego. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 252 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, seler, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2005 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Chleb herbaciany i farsz selerowy, Farsz selerowo-ziołowy, oraz Farsz z korzenia selera i grzybów.
Instrukcje
Pozostawić kromki chleba do wyschnięcia na powietrzu przez 1 do 2 godzin, a następnie pokroić w kostkę.
W holenderskim piekarniku roztopić masło lub margarynę na średnim ogniu. Cebulę i seler ugotować na miękko. Doprawić przyprawami do drobiu, solą i pieprzem. Wymieszać w kostkach chleba aż do równomiernego pokrycia. Zwilżyć bulionem z kurczaka; dobrze wymieszać.
Schłodzić i użyć jako farsz do indyka lub piec w maślanym naczyniu zapiekanym w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut.