Farofa e Couve com Toicinho

5
4
3
2
1
Farofa e Couve com Toicinho

Farofa e Couve com Toicinho

Farofan e couve com Toicinho może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz boczek, oliwki nadziewane pimiento, collards i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Pieczone półki z jagnięciny z pieprzem Malagueta i skórką Farofa.

Instrukcje

1
Opłukać i osuszyć kołnierze. Przyciąć i odrzucić twarde łodygi. Liście collard stos i pokroić cienko w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
2
W 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu, wymieszać boczek i cebulę, aż bekon będzie chrupiący, a cebula lekko rumiana, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać połowę mieszanki (z kroplami) do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj maniok i masło do patelni. Mieszaj często, aż maniok będzie złoty i chrupiący (ugryźć do testu), 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać do miski na raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podawać na gorąco, na ciepło lub w temperaturze pokojowej, posypane oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
7
Powrót pozostałą mieszankę boczek-cebula na patelnię. Wymieszać w około połowie collards aż zwiędną, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj pozostałe collards i mieszać, aż wszystkie zwiędną, 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok