Farfalle z sosem z dzikich grzybów
Farfalle z sosem z dzikich grzybów wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz pieprz, czapki z boczniakami, farfalle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 77%. Spróbuj Gotowanie Farfalle Light z kremowym sosem z dzikich grzybów, Dziki Grzyb Farfalle, oraz Sos Do Makaronu Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół.
Dodaj grzyby, tymianek, sól i pieprz; smażyć 5 minut. Wymieszać w bulionie, wermut, i czosnek; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 5 protokół.
Połączyć mieszaninę grzybów i makaron w dużej misce, i dobrze wrzucić.
Każdą porcję posypać serem i posiekanym szczypiorkiem.