Farfalle z Prosciutto, szpinakiem, orzeszkami piniowymi i rodzynkami
Farfalle z Prosciutto, szpinak, orzeszki piniowe,i rodzynki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 1001 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz farfalle, szpinak, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Makaron Farfalle z Prosciutto, szpinakiem i orzeszkami pinii, Szpinak z orzeszkami piniowymi i rodzynkami, oraz Szpinak Z Orzeszkami Piniowymi I Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, toast orzeszki piniowe na umiarkowanie małym ogniu, mieszając często, aż złoty kolor, o 5 protokół. Lub tosty w piekarniku 350 przez 5 do 10 minut.
Połączyć rodzynki i wrzącą wodę.
Odstawić do pulchny, o 10 minut.
Na dużej patelni rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać ze szpinakiem i gotować, mieszając, aż tylko zwiędnie, o 2 protokół.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować farfalle aż tylko gotowe, o 15 protokół.
Drenaż. Wrzucić orzeszki piniowe, rodzynki, mieszanka szpinaku, prosciutto, sól, pieprz, i parmezan.
Odmiany: zastąpić orzeszki piniowe orzechami włoskimi.: Zastąp szpinak boczkiem szwajcarskim.
Rekomendacja wina: pachnący i pikantny gewrztraminer z Alto Adige stanowi mało prawdopodobną, ale smaczną matę do tego makaronu.