Farfalle z pesto z rukoli
Farfalle z pesto z rukoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka makaronu farfalle, pomidory koktajlowe, pesto z rukoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krewetki Farfalle z pesto z rukoli, Pesto Rukola-Orzech Farfalle, oraz Farfalle z rukolą i białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 4 quarts wody do wrzenia; dodać fasolę i gotować tylko do ledwo przetargu do ugryzienia, o 1 minutę. Za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej wyjąć z wody i przenieść na durszlak; spłukać pod zimną bieżącą wodą, aż ostygnie.
Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj farfalle i gotować do miękkości, aby ugryźć, 14 do 16 protokół.
W dużej misce wymieszaj makaron, fasolę i 3/4 szklanki pesto. Jeśli więcej sosu jest pożądane, dodać do 1/4 szklanki więcej pesto. Top z serem i pomidorkami cherry połówki.