Genoise

Genoise
Genoise może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 218 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, masło, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 15%. Podobne przepisy to Genoise, Genoise, oraz Tort Genoise.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj jedną 8-calową okrągłą patelnię na ciasto. Wyłożyć papierem do pieczenia i posmarować. Lekko mąka i papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, 2 łyżki cukru i sól przesiać na kawałek papieru woskowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Umieść jajka w misce do miksowania ustawionej na patelni z gorącą (nie wrzącą) wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PatelniaPatelnia
4
Dodać 1/2 szklanki cukru do jajek i ubijać, aż mieszanina będzie ciepła (nie gorąca) w dotyku, o Temperaturze Ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Umieść miskę na mikserze i ubijaj na średniej prędkości, aż mieszanina stanie się jasnożółta i spadnie z końca mocowania trzepaczki długimi wstążkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
7
Dodać około 1/3 mieszanki mąki do ubitego jajka i złożyć. Nadal dodawać pozostałą część mąki, składając ją za każdym razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
8
Umieścić około 1 szklankę ciasta do miski zawierającej roztopione masło i połączyć masło z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Dodaj to z powrotem do głównego ciasta i złożyć go.
10
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Natychmiast piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 25 minut lub do góry jest jasnobrązowy. Schłodzić w patelni na stojaku około 10 minut, a następnie odwrócić na stojaku. Najlepiej odwrócić go ponownie na inny stojak,aby schłodził się wraz z do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Ostudzić całkowicie przed cięciem lub lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn