Bez Lukru Kucharskiego

Bez Lukru Kucharskiego
Nie gotować lukier może być tylko lukier szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, białko jaja, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Bez Lukru Kucharskiego, Lukier Klonowy, oraz Lukier Karmelowy.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj biały cukier, białko jaja, wanilię, śmietanę z kamienia nazębnego i wrzącą wodę. Beat za pomocą miksera elektrycznego, aż sztywne szczyty tworzą. Jeśli masz mikser Stojący, użyj nasadki trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn