Farfalle z jogurtem i cukinią
Farfalle z jogurtem i cukinią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz farfalle, koszerną sól i pieprz, cukinię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farfalle Z Cukinią, Farfalle z cukinią i Prosciutto, oraz Krewetki Z Farfalle & Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować farfalle aż al dente; około 1 minuty przed Farfalle jest gotowy, dodać posiekaną cukinię do garnka.
Odcedzić farfalle i cukinię, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu.
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, roztopić masło.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z greckim jogurtem i 1 szklanką startego Parmigiano-Reggiano i doprawić sos jogurtowy świeżo startą gałką muszkatołową, solą i pieprzem.
Dodać farfalle, cukinię i zarezerwowane wody makaronu do rondla i gotować na małym ogniu, podrzucając, aż sos pokryje makaron; przenieść do rozgrzanych misek i podawać z dodatkowym serem.