Farfalle z jogurtem i cukinią

Farfalle z jogurtem i cukinią
Farfalle z jogurtem i cukinią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 688 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.0 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz farfalle, koszerną sól i pieprz, cukinię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farfalle Z Cukinią, Farfalle z cukinią i Prosciutto, oraz Krewetki Z Farfalle & Cukinia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować farfalle aż al dente; około 1 minuty przed Farfalle jest gotowy, dodać posiekaną cukinię do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić farfalle i cukinię, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać z greckim jogurtem i 1 szklanką startego Parmigiano-Reggiano i doprawić sos jogurtowy świeżo startą gałką muszkatołową, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Dodać farfalle, cukinię i zarezerwowane wody makaronu do rondla i gotować na małym ogniu, podrzucając, aż sos pokryje makaron; przenieść do rozgrzanych misek i podawać z dodatkowym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
FarfalleFarfalle
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn