Domowy Rosół Z Kurczaka

Domowy Rosół Z Kurczaka
Domowy kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki tymianku, marchew, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowy Rosół Z Kurczaka, Domowy Rosół Z Kurczaka, oraz Domowy Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułożyć skrzydełka kurczaka na 2 patelniach z galaretką pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
3
Piec skrzydełka przez 1 godzinę lub aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść skrzydła w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wlać 1/2 wody do każdej galaretki roll pan, skrobanie poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
WodaWoda
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać mieszaninę wody do stockpot.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj pozostałe 4 ćwiartki wody, seler, i pozostałe składniki do stockpot. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 4 godziny, odtłuszczając i odrzucając pianę w razie potrzeby. Wywar przecedzić przez drobne sito do dużej miski; wyrzucić cząstki stałe. Chłodny zapas do temperatury pokojowej. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin. Odtłuścić tłuszcz zestalony z powierzchni stada; wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia5
Magazyn