Fantastyczne grillowane ziemniaki

Fantastyczne grillowane ziemniaki
Fantastic Grilled Potatoes to bezglutenowy, bezmleczny i lakto-owo-wegetariański dodatek. Ten przepis daje 4 porcje po 201 kalorii , 7 g białka i 2 g tłuszczu każda. Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Ten przepis z Allrecipes ma 7 fanów. Mieszanka papryki, papryki, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z wynikiem spoonacular wynoszącym 83% , to danie jest niesamowite. Pieczone faszerowane ziemniaki (ziemniaki tandoori) , pieczone ziemniaki brabanckie i pieczona wołowina peklowana z podsmażoną kapustą i pieczonymi młodymi ziemniakami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill ogrodowy do średnio-wysokiej temperatury; lekko natłuść ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wytnij dwa kawałki folii aluminiowej o wymiarach 12x18 cali i złóż je na pół, aby utworzyć dwa prostokąty o wymiarach 12x9 cali. Spryskaj jedną stronę każdego kawałka sprayem do pieczenia. Ułóż ziemniaki na jednym arkuszu przygotowanej folii w zachodzący na siebie wzór, pozostawiając 2 cale wolnego miejsca ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Posyp cebulą, zieloną papryką, czerwoną papryką i pokrojonymi pieczarkami. Dopraw solą, pieprzem, płatkami warzywnymi i papryką do smaku. Posyp pastą o obniżonej zawartości tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Połóż drugi kawałek folii na ziemniakach, stroną natłuszczoną do dołu. Zaklej brzegi, tworząc kilka zagięć; zrób 4 do 6 dziurek na górze, aby umożliwić wydostawanie się pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Smażyć na rozgrzanym grillu, aż ziemniaki będą miękkie, około 20–30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn