Falafel z awokado
Falafel z awokado może być tylko middl eastern przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Mieszanka oleju canolan, pomidor, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Południowo-zachodni Falafel z awokado, Falafel W / Avocado Spread - Veggie Burgers W / Guacamole, oraz falafel, jak zrobić falafel / falafel z ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować paszteciki, umieścić fasolę pinto w średniej misce; częściowo rozgnieść widelcem.
Dodać ser i nast. 5 składników (przez białko jaja); wymieszać, aż dobrze się połączą. Kształt mieszanki fasoli w 4 (1/2-cal-gruby) owalne paszteciki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż paszteciki są rumiane i dokładnie podgrzane.
Aby przygotować pastę, połącz awokado i następne 5 składników (przez sól), dobrze mieszając.
Miejsce 1 patty w każdej połowie pita.
Rozłóż około 2 łyżki awokado rozłożone na patty w każdej połowie pita; top z cebulą i zieleniną.