Fajitas z Pico De Gallo
Fajitas z Pico De Gallo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 46g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka guac baine ' a, cebulka czosnku, pico de gallo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Fajitas Wołowe Z Pico De Gallo, Fajitas wołowe z Pico de Gallo, oraz Grillowane Fajitas z Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulkę czosnku oddzielić na goździki; goździki obierać i rozdrabniać.
Połącz czosnek i następne 6 składników w płytkim naczyniu lub dużej wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; dodaj stek. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 4 godziny, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć stek i warzywa z marynaty; wyrzucić marynatę.
Obłożyć warzywa warzywnym sprayem do gotowania.
Miejsce w koszu grillowym.
Stek z grilla i warzywa, przykryte pokrywą grilla, na dużym ogniu (400 do 50
około 4 minut z każdej strony lub aż stek osiągnie pożądany stopień doneness i warzywa są miękkie.
Stek pokroić po przekątnej na bardzo cienkie plastry.
Podawać stek, papryka, i cebula z tortillas, Pico de Gallo, śmietana, i Guac Baine.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.