Esencja Z Grzybów
Esencja grzybowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz tymianek, imbir, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Esencja Pomidorów, Esencja emerila, oraz Esencja pomidorów.
Instrukcje
Grzyby opłukać; przyciąć i wyrzucić przebarwione końce łodygi, następnie cienko pokroić grzyby. Na patelni o pojemności 4-6 litrów wymieszaj grzyby z sokiem z cytryny, a następnie dodaj wino, imbir i tymianek. Przykryć i umieścić na średnim ogniu; mieszać od czasu do czasu, aż grzyby będą soczyste, około 5 minut. Odsłaniać i mieszać od czasu do czasu na dużym ogniu, aż płyn odparuje, 15 do 20 minut.
Dodaj bulion do patelni. Przykryć i dusić do mieszania smaków, o 15 protokół. Odmierz grzyby i płyn. Jeśli jest więcej niż 4 filiżanki, wróć do patelni i gotuj, odkryte, aż zmniejszy się do 4 filiżanek; jeśli jest mniej, dodaj wodę.