Escarole Z Grilla
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Grillowana Escarole może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, olej canolan, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowany łosoś z sałatką z cytrusowo-kopru włoskiego i grillowaną Escarole, Grillowana Polędwica Wołowa & Escarole, oraz Grillowana Polenta z krewetkami i Escarole.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Cut escarole na ćwiartki, pozostawiając łodygi nienaruszone. Lekko posmaruj escarole olejem i posyp solą i pieprzem.
Escarole Grill, pokryte pokrywą grill, 1 do 2 minut z każdej strony lub do liści są lekko zwęglone.
Cut escarole na duże kształty diamentu lub długie paski; usunąć i wyrzucić macierzystych.
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj escarole, czosnek, i szalotka; smażyć 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.