Escarole z boczkiem i białą fasolą
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Escarole z boczkiem i białą fasolą może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, cukier, fasola cannellini fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Escarole z boczkiem i białą fasolą, Rotini z białą fasolą i Escarole, oraz Kiełbasa z Escarole i białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając 2 łyżeczki kapieli na patelni; odstawić boczek na bok.
Dodaj cebulę do kapieli na patelni; gotować 12 minut lub aż złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodaj escarole i gotuj przez 2 minuty lub aż escarole zwiędnie, często mieszając.
Dodać cukier, sól, pieprz, i bulion z kurczaka; gotować 15 minut lub aż escarole jest miękka, mieszając od czasu do czasu.
Dodać fasolę; gotować przez 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.