Escargots Vol-au-Vent
Escargots Vol-au-Vent może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 344 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 5 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka czapek grzybowych, ślimaki helix, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Escargots, Escargots Aux Champignons, oraz Escargots A La Bourguignonne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Spłucz escargots; spłucz w zimnej wodzie i ponownie spuść.
W misce, połączyć masło, czosnek, zielona cebula, pietruszka, pieprz, gałka muszkatołowa i wino.
Umieść 1 łyżeczkę mieszanki masła do każdej skorupy ciasta. Na wierzch ułożyć 1 escargot, przykryć kolejną łyżeczką mieszanki masła i nałożyć na wierzch czapkę grzybową.
Ułóż skorupy ciasta na blasze do pieczenia 10x15 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.