Ensalada Rusa

Ensalada Rusa
Ensalada Rusa wymaga ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz sól, jajka, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kolacja: Ensalada Rusa, ensaladilla rusa, jak zrobić ensaladilla rusa | sałatka hiszpańska, oraz Ensaladilla Rusa-Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana.

Instrukcje

1
Buraki włożyć do rondla, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować delikatnie do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z wrzącej wody i ostudzić. Buraki obrać, pokroić w kostkę i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Umieść ziemniaki w osobnym rondlu, dodaj wodę do przykrycia i wymieszaj z solą. Gotować kostki ziemniaczane do miękkości, ale nie mushy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Odcedzić ziemniaki w durszlaku ustawionym w zlewie i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium i wymieszać 1 do 2 łyżeczek soli. Bardzo delikatnie wrzucić jajka do wrzącej wody, upewniając się, że nie trafią na dno patelni i nie pękną; gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjąć jajka do miski wypełnionej lodem i lodowatą wodą i pozostawić do ostygnięcia, aż do całkowitego ostygnięcia. Jajka obrać i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Schłodzone buraki, kostki ziemniaczane i jajka wymieszać w misce sałatkowej i delikatnie wymieszać z majonezem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn