English Cottage Pie
Angielski Cottage Pie zajmuje ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Proper English Cottage Pie, Dżem z twarogu na Angielskiej babeczce, oraz English Cottage Pie With Cheddar and Pasternak Mash.
Instrukcje
Mąkę połączyć z masłem, dobrze wymieszać.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i marchew; smażyć 5 protokół.
Dodać grzyby; smażyć przez 5 minut lub do lekko rumiane.
Dodaj wołowinę na patelnię; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować 3 minuty. Wymieszać z bulionem i pieprzem. Powrót warzywa na patelnię i doprowadzić do duszenia. Wymieszać natkę pietruszki, tymianek i sól.
Dodać mieszankę mąki i gotować przez 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Łyżka mieszanki mięsa do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania, równomiernie rozprowadzając.
Połącz ziemniaki i połowę sera; rozłóż mieszaninę ziemniaków równomiernie na mieszaninie mięsa. Wierzch z pozostałym serem.
W razie potrzeby posypać papryką.
Piec w 350 przez 20 minut lub do bąbelków.