Endywia i groszek z sosem Parmezanowym
Endywia i groszek Snap z parmezanem Dressing może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 134 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ser parmigiano-reggiano, groszek cukrowy, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Endive & Snap Pea z sosem Parmezanowym, Dziś Kolacja: Zielony Groszek I Groszek Cukrowy W Sosie Sezamowym, oraz Świeży zielony groszek i groszek cukrowy w sosie sezamowym.
Instrukcje
W blenderze połącz ser, ocet, sok z limonki, musztardę, sól i pieprz; puree, aż będzie gładkie. Podczas pracy maszyny dodaj oleje przez rurę zasilającą w powolnym, stałym strumieniu, aby emulgować.
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Napełnij dużą miskę lodem i wodą. Obficie posolić wrzącą wodę; dodać groszek. Gotować tylko do jasnozielonego, około 30sekund.
Odcedzić, przełożyć do lodowatej wody i odstawić na 1 minutę; ponownie odcedzić. Pokroić bardzo cienko pod kątem. Wrzucić groszek snap i endive z sosem w misce. Top z ziołami.