Endywia i groszek z sosem Parmezanowym

Endywia i groszek z sosem Parmezanowym
Endywia i groszek Snap z parmezanem Dressing może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 134 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ser parmigiano-reggiano, groszek cukrowy, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Endive & Snap Pea z sosem Parmezanowym, Dziś Kolacja: Zielony Groszek I Groszek Cukrowy W Sosie Sezamowym, oraz Świeży zielony groszek i groszek cukrowy w sosie sezamowym.

Instrukcje

1
W blenderze połącz ser, ocet, sok z limonki, musztardę, sól i pieprz; puree, aż będzie gładkie. Podczas pracy maszyny dodaj oleje przez rurę zasilającą w powolnym, stałym strumieniu, aby emulgować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Napełnij dużą miskę lodem i wodą. Obficie posolić wrzącą wodę; dodać groszek. Gotować tylko do jasnozielonego, około 30sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Odcedzić, przełożyć do lodowatej wody i odstawić na 1 minutę; ponownie odcedzić. Pokroić bardzo cienko pod kątem. Wrzucić groszek snap i endive z sosem w misce. Top z ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
EndiveEndive
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn