Enchiladas Wieprzowe

Enchiladas Wieprzowe
Przepis wieprzowina Enchiladas jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,67 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Mieszanka salsy tomatillo, slivered citrus-kminek grillowana wieprzowina, kolendra, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Enchiladas Wieprzowe, BBQ Pulled Pork Enchiladas, oraz Pulled Pork Enchiladas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wieprzowinę, kolendrę i 1/2 szklanki salsy tomatillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
W patelni o wymiarach 9 na 13 cali wymieszaj salsę pomidorową i 1/2 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
W 8-do 10-calowej patelni na średnim ogniu, doprowadzić pozostałe 1/2 bulionu szklanki do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć z ognia. Zanurz 1 tortillę na raz w bulionie, aby lekko zmiękła, około 1 sekundy. W miarę zmiękczenia, ułóż każdą tortillę płasko i łyżkę 1/8 mieszanki wieprzowej w dół środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Posypać około 1 łyżką sera, następnie zwijać tortillę, aby zamknąć nadzienie. Umieścić Enchilada szew w dół na 9-na 13-calowej patelni. Powtórz, aby wypełnić pozostałe tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Łyżkę pozostałej salsy tomatillo nad enchiladas, następnie posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Piec w piekarniku 400, aż enchiladas będą gorące w środku, a salsa będzie bulgotać, około 30 minut. Górne porcje z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn