Bezmięsne Enchiladas mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 498 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wywar warzywny, kukurydzę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kwaśna Śmietana Bezmięsne Enchiladas, Bezmięsna Czarna Fasola Enchiladas, oraz Enchiladas Wegetariańskie: Tandetne, Bezmięsne, Pyszne.
Instrukcje
1
Aby zrobić sos:na dużej patelni smażyć na dużym ogniu, ogrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj czosnek i chili i sauté aż tylko złoty, 5 do 7 protokół. Wymieszać z kminkiem i smażyć, aż pachnące, o 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3
Dodać pomidory, sól, pieprz i bulion. Wymieszać i gotować na średnim ogniu przez około 15 minutes.In Robot kuchenny lub blender, przetworzyć mieszaninę sosu na gładki puree, w razie potrzeby partiami. Powrót puree na patelnię i ustawić na średnim ogniu przez 5 minut więcej i odstawić . jedz olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Jeden na raz, podgrzać tortille w gorącej patelni, aż zmiękną, o 20 sekund na stronę.Lekko olej naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić 8 enchiladas obok siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieść słodkie ziemniaki, fasolę i kukurydzę, na środku tortilli, posyp nadzienie 2 łyżkami. sera i 2 łyżki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodatki (opcjonalnie)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Zwiń tortillę i umieść ją w naczyniu, zszywaj bokiem w dół. Powtarzaj, aż uformujesz wszystkie 8 enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
10 Białych Bułek Obiadowych
6
Skropić SOS reserved na szczycie enchiladas i posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Piec enchiladas, aż nadzienie jest bulgotanie i ser topi się i złoty, o 20 protokół. Ostrożnie przenieść 2 enchiladas do każdego z 4 talerzy, udekorować i świeżej kolendry i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Cuvaison Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.