Enchiladas Bezmięsne

Enchiladas Bezmięsne
Bezmięsne Enchiladas mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 498 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wywar warzywny, kukurydzę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kwaśna Śmietana Bezmięsne Enchiladas, Bezmięsna Czarna Fasola Enchiladas, oraz Enchiladas Wegetariańskie: Tandetne, Bezmięsne, Pyszne.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos:na dużej patelni smażyć na dużym ogniu, ogrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek i chili i sauté aż tylko złoty, 5 do 7 protokół. Wymieszać z kminkiem i smażyć, aż pachnące, o 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
3
Dodać pomidory, sól, pieprz i bulion. Wymieszać i gotować na średnim ogniu przez około 15 minutes.In Robot kuchenny lub blender, przetworzyć mieszaninę sosu na gładki puree, w razie potrzeby partiami. Powrót puree na patelnię i ustawić na średnim ogniu przez 5 minut więcej i odstawić . jedz olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Jeden na raz, podgrzać tortille w gorącej patelni, aż zmiękną, o 20 sekund na stronę.Lekko olej naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić 8 enchiladas obok siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieść słodkie ziemniaki, fasolę i kukurydzę, na środku tortilli, posyp nadzienie 2 łyżkami. sera i 2 łyżki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Zwiń tortillę i umieść ją w naczyniu, zszywaj bokiem w dół. Powtarzaj, aż uformujesz wszystkie 8 enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
6
Skropić SOS reserved na szczycie enchiladas i posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Piec enchiladas, aż nadzienie jest bulgotanie i ser topi się i złoty, o 20 protokół. Ostrożnie przenieść 2 enchiladas do każdego z 4 talerzy, udekorować i świeżej kolendry i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn