Ekwadorskie Serowe Placki Ziemniaczane (Llapingachos)

Ekwadorskie Serowe Placki Ziemniaczane (Llapingachos)
Ekwadorski serowe placki ziemniaczane (Llapingachos) może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 188 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka ziemniaków, sól, ser mozzarella, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ekwadorskie Serowe Placki Ziemniaczane (Llapingachos), EKWADORSKIE PASZTECIKI Z SEREM I ZIEMNIAKAMI, oraz Ekwadorska Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać ziemniaki i sól. Gotować 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Umieścić w dużej misce; zacieru, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podgrzać 2 Łyżki. oleju na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę i 1 łyżeczkę. papryki; gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z puree ziemniaczanym; ostudzić. Wymieszać z serem. Kształt równomiernie do 6 (1-cal grubości) pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Wymieszać pozostałe 2 łyżki. olej i 1 łyżeczka. papryka do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienki-Cienki-
7
Podgrzej dużą patelnię nonstick, patelnię lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Posmaruj trochę mieszaniny oleju na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać paszteciki; gotować 3 minuty lub aż dno jest chrupiące i złocisty brązowy.
10
Szczotkuj wierzchy pasztecików pozostałą mieszaniną oleju; Odwróć. Gotować dodatkowe 3 protokół lub do chrupiące i złocisty brązowy po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
11
Podawać każdy patty zwieńczona 2 łyżki. z sosem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OrzechowySos Orzechowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn